joi, 15 septembrie 2011

Ultimele noutati legate de Plai 2011

Plai ne asteapta anul acesta cu nu mai putin de 220 de activitati culturale; exista chiar si un preambul astazi, 15 septembrie, in Piata Unirii de la 21.00 cand se vor desfasura cei de la Shadows Art  cu jonglerii de foc.
Vom avea posibilitatea de a ne distra silentios pentru cei din jur, adica Plai 2011 aduce un sistem Silent Disco, pentru zona Chillout si Casa Filmelor.
O alta supriza este ca sambata, 17 septembrie muzica din casti va rasuna direct de pe vinilurile lui Bogdan Puris si Zoltan Varga, deja renumiti in orasul nostru pentru Vinil Party-urile organizate anterior; ce imi place mie la Vinil Patry-urile lui Zoli si Bogdan e ca atmosfera e vie, muzica e reala si se aude...ca de pe vinil :), iar acum sunt curioasa sa vad cum e treaba cu castile pe vinil...
Tot in sectorul de noutati, am mai bifat si activitati de dresaj, cosmetica si psihilogie canina, apoi cursuri de portugheza pentru incepatori si as vrea sa vizitez si atelierele de desen si sculptura ale beneficiarilor Centrului de Tranzit din Timisoara, oamnei provenind din Irak, Afganistan sau Iran.
Si cum vorba lunga e saracia omului, vreau sa va mai zic ca n-am scris chair despre tot ce se intampla la Plai anul acesta, asa ca ramane ca restul sa fie descoperite la fata locului, spre bucuria tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu