luni, 9 iulie 2012

Punk Acustic la Manufactura pe 10 iulie










Manufactura Timişoara este unul din localurile în care mă duc cu drag, atmosfera e mereu prietenoasă, sortimentaţia de bere interesantă, iar preţurile la suc/bere/long drinks sunt adaptate unui buzunar decent. Pentru data de 10 iulie însă avem mari aşteptări, cu atât mai mult cu cât va avea loc un concert de punk acustic, aşa cum demult nu am mai văzut prin urbe.
Trei Ceasuri Rele ne prezintă un concert extraordinar cu Joey Briggs (Los Angeles, SUA), The Forum Walters (Viena, Austria) si The Liberation Service (Viena/Graz, Austria); concertul de marţi face parte din turneul european în care aceştia au pornit pe 29 iunie la Viena şi a continuat în Cehia, Italia, Grecia si Turcia, va trece prin România (Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara) şi va continua cu Germania, Franţa, Austria.

Turneul se pare că nu a fost lipsit de peripeţii: încă din start au fost complicaţii legate de bagajele lui Joey Briggs în drumul său din SUA către Austria (poza de profil facebook ni-l prezintă pe Joey îmbraţişându-şi troller-ul cu drag), în ziua a doua de turneu (Cehia) aceştia au fost implicaţi într-un accident (fără urmări grave,din fericire), iar în ziua a patra (în Italia) duba cu care se deplasează aceştia s-a defectat, iar ca bonus au fost furate laptop-urile formaţiilor...
Joey Briggs













The Forum Walters au scris pe facebook că au decoperit paradisul în Grecia, iar cei de la The Liberation Service au adoptat un nou membru în band la graniţa românească - pe Tofu, un draguţ câine care se pare că are ureche muzicală axată pe ska şi skacore, mai ales că s-a descoperit deja că este fan The Antimaniax.
The Forum Walters

Dincolo de toate aceste poveşti interesante legate de turneul european aflat în plină desfăşurare, cel mai important este să le facem marţi, 10 iunie 2012, o bună primire străinezilor ce ne promit un concert pe cinste:  Joey Briggs (cu un gen muzical ce nu se vrea definit clar, dar eu aş vota ca fiind un punk lejer, plăcut, prietenos), The Forum Walters (punk-rock cu influenţe reggae, ska, folk) şi The Liberation Service (folk, punk, indie, hardcore - sau tot ceea ce înţelege ascultătorul, care vor impresiona prin implicarea violonistei lor, Verena, in procesul artistic)! Aşadar, notaţi vă rog programul pe marţi: ora 20.00, Manufactura, intrare aproape gratis (a se citi 10 lei)!
The Liberation Service

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu