joi, 25 octombrie 2012

Voodoo Healers la mijloc de săptămână - punk's not dead, dar "e" puţini...

Voodoo Healers au ajuns pe plaiurile mioritice în cadrul turneului FTW 2012, trecând prin Bucureşti, Sibiu, Cluj-Napoca şi Timişoara. Şi cum despre ei am scris anterior (grecii se află pentru a treia oară în Timişoara), am să fiu scurtă şi la subiect.
Concertul Voodoo Healers a deschis linia colaborărilor cu El Che, local care astfel aduce şi altfel de muzici prin intermediul Trei Ceasuri Rele. Puncte forte pentru El Che ar fi: zonă centrală, spaţiu bun pentru concerte, acces usor la bar, iar puncte slabe: deja este răcoare în interior când e pornit sistemul de aerisire, toaletele sunt foarte mici şi au uşi ca în vestul sălbatic, forma de L a localului nu permite să participi efectiv la concert decât dacă eşti în aceeaşi încăpere cu cei care cântă pe scenă. Revenind la cântare şi la local, vă pot spune că sonorizarea a fost bună, mai bună decât aşteptările mele. Sub aşteptări a fost prezenţa la eveniment, pe care o putem motiva prin diverse idei simple sau complexe, dar care într-un oraş ce se vrea capitală culturala europeană rămâne aproape inexplicabil de mică, cel mai probabil adevăr fiind acela că în urma repopulării Timişoarei cu meheninţeni cu asta ne alegem...(înainte de a-mi da în cap pentru această afirmaţie, calculaţi în minte câţi rockeri din zona Olteniei aţi văzut pe la noi - ever!)
Grecii din Voodoo Healers, antrenaţi bine în urma celor cinci ani de turnee pe care le au la activ şi-au făcut treaba cât se poate de bine, ca nişte adevăraţi profesionişti pentru care 500 sau 50 sunt doar cifre ce n-au de-a face cu cântatul. Aveţi mai jos câteva momente imortalizate din concert şi dacă vreţi să ştiţi mai multe, data viitoare să veniţi la concert!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu