miercuri, 23 mai 2012

Cum să te distrezi cu 25 de lei două zile sau început de weekend cu ska, raggae şi punk în Timişoara


Demultişor nu am mai avut parte de concerte în verde-galben-roşu în urbea de pe Bega, plus o nouă apariţie concertistică a prietenilor noştri de la Haos, asta ca un premiu special pentru ziua de vineri. Dar, să le luăm pe rând:

Joi în Life-Pub concert East Roots

 Cu toate că n-aş putea zice că e chiar genul meu de muzică, East Roots au ceva...rădăcinile ska-raggae şi pozitivismul ce emană din muzica lor sunt recomandate pentru o seară de joi, aşa cât să ne ţină în priză şi pentru ziua de lucru de vineri.
Am aflat despre East Roots că s-au format în 2009 la Bucureşti, se află în acest moment în turneu de promovare a albumului „From The East To The West”, iar muzical vorbind, băieţii ăştia doresc să cucerească lumea îmbinând mai multe genuri: Drum & Bass, Reggae, Ska, Dubstep şi Dancehall cu pasaje de sitar…Ca minus în cercetările efectuate de mine aş preciza că site-ul trupei e sărăcuţ şi neactualizat, însă cei dornici să îi asculte au câteva variante pe youtube care se aud chiar bine, iar pe site-ul trupei cateva extrase de album.
Dacă v-am stârnit interesul vă mai zic doar că East Roots pot fi văzuţi/ascultaţi joi, 24.05.2012 de la ora 21.00 în Life-Pub, biletul de intrare fiind de 15 lei (preţ în care ar fi intrat după umila-mi opinie şi o trupă în deschidere sau măcar un after party tematic).
 
Vineri in Daos – Rehab Nation şi Haos!


Clujen-jamaicanii de la Rehab Nation (ska-punk-raggae) ne invită vineri, 25.05.2012 la un show de excepţie pentru care e musai să ne luăm “teneşii” cu pătrăţele!
Band-ul ce îmbină cu succes “a mix of punk, folk 'n' roll, ska and alcohol” a apărut în 2010, au deja un album la activ (International -2011 – la cunoscuta şi omniprezenta “casă de discuri” Do It Yourself). Rehab Nation au cântat în 2011 in România şi Ungaria, au urcat pe scenă la Peninsula (Târgu-Mureş) şi au participat la IRAF. Pentru anul acesta deja a apărut confirmarea pentru Peninsula 2012, au câştigat ediţia transilvăneană a Battle Of Bands şi se află în acest mini-turneu mulţumită căruia îi putem vedea şi noi .
În deschidere vom putea vedea pentru prima oară anul acesta formaţia vocal-instumentală Haos (după cum le place să se auto-intituleze), cea pe care o aşteptăm mereu cu drag când e nevoie de o gură de punk sănătos cu tot cu distors. Haos au mai apărut anul acesta şi la festivalul Liceului de Arte, unde am auzit că au făcut o figură frumoasă.
Şi pentru că la Daos se lasă cu haos (de data asta cu “h” mic), avem parte pentru vineri şi de AFTER PARTY DJ SET TCR (Trei Ceasuri Rele): ska, punk, punk`n`roll, hc, psychobilly în toate formele şi sound-urile până în zorin de zi!
Important de ştiut: ora de începere a manifestărilor culturale este 22.00, iar biletele le găsesc extrem de atrăgătoare la doar 10 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu