miercuri, 20 iunie 2012

Lineup si informatii despre MIGHTY SOUNDS - Cehia, 13-15 iulie 2012 (II)

După cum vă spuneam şi în articolele anterioare, Mighty Sounds ne aşteaptă în iulie la Tabor cu bilete începând de la doar 34 de euro pentru trei zile de rock'n'roll adevărat! Am început cu prezentarea celor ce vor performa în cel de-al doilea weekend din luna lui cuptor (cu menţiunea că în Cehia verile sunt ceva mai răcoroase ca la noi) şi în cele ce urmează aveţi continuarea:


D.R.I. (USA) - Hardcore punk, crossover thrash, thrashcore, thrash metal; ei spun că s-au înfiinţat pe 2 mai 1982, când quartetul Dirty Rotten Imbeciles a scos primele zgomote în public pe care le-au numit ulterior cântece. 

de ascultat: http://www.myspace.com/dri2

 

Discharge (UK) - Hardcore Punk - (1977) sunt consideraţi printre primii care au cântat hardcore punk şi care au făcut un mix între punk şi metal.Discharge au până în prezent 6 albume scoase pe piaţă, 7 EP-uri şi câteva single-uri şi compilaţii.

de ascultat:  http://www.myspace.com/dischargeukhc

 

Discoballs (CZ) - Ska, de ascultat: http://www.myspace.com/disc0balls

 

Distemper (RU) - Ska-Punk - band format in 1989 in Moscova; iniţial au apucat-o pe drumul hardcore punk, fără mare succes însă, aşa că din 1995 stilul ska-punk le va aduce celebritatea, odată cu cel de-al treilea album. Sunt recunoscuţi ca fiind foarte buni în varianta live, aşa că îi vom aştepta cu inters la Mighty Sounds.

de ascultat: http://www.myspace.com/distempermoscow

 

dOMi (NOR) - HC/Punk - 2004, câştigători ai Global Battle of Bands din Norvegia, dOMI au cântat în deschidere pentru NOFX, iar anul acesta pregătesc cel de-al doilea album ce urmează să apară până la finele verii.

 

Fast Food Orchestra (CZ) - una din cele mai importante prezenţe ceheşti la Mighty Sounds, aceştia sunt specializaţi pe ska/raggae/rocksteady şi show-ri live, fiind prezenţi la Tabor încă de la prima ediţie a festivalului, din 2008

de ascultat: http://www.myspace.com/fastfoodorchestra

 

Frank Turner (UK) - Folk/Punk - fost component al formaţiei Million Dead, Frank Turner vine la Mighty Sounds cu tolba plină de folk/punk, fiind pregătit să ne încânte auzul cu cele mai bune piese de pe cele 4 albume de studio, dintre care cel mai nou vine din 2011 şi se intitulează "England Keep my Bones"

(va continua)

 

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu